En ganska beige dag om man säger så…

Idag har jag haft en sådan där dag när nästan allt man gör och det som händer runt omkring en egentligen inte spelar så stor roll. Det blir inte en dag som man tänker tillbaka på och vill berätta för andra om.
 
Jag hade hur som helst en trevlig och avkopplad förmiddag här hemma med kattmys och besök av en hantverkare som borrade bort träskivorna i våra sovrum och fyllde mellanrummet mot ytterskivan i fönstret med isolering så vi ska slippa att frysa i väntan på våra nya fönster. När skivan var tillbaka satt så tackade hantverkaren för sig.
 
Sedan har jag roat mig med tvättstugan i några timmar och där hade det inte fixats någon ny dörrkarm än.
 
När tvätten var klar så följde jag med Calle till Ge för livet. Calle hade plockat ihop lite saker som han skulle skänka bort. Vi tog ett varv inne i butiken, men jag hittade inget roligt. Calle hittade en bok som han köpte.
 
Vi fortsatte sedan till Erikshjälpen och jag hittade ingenting där heller. Calle hittade ytterligare tre böcker som han köpte.
 
Vi hann även in på Hela människan innan de stängde och det var samma visa där. Jag hittade inget roligt alls. Inte Calle heller.
 
Jag var hungrig så Calle och jag åkte och hämtade pizza och tog med oss dem hem till Calle och det var de sämsta pizzor vi någonsin har ätit! Ingen smakupplevelse direkt... Blir aldrig mer pizza därifrån...
 
Vi tittade på det senaste avsnittet av Strandhotellet på Viaplay och sedan skjutsade Calle hem mig.
 
Nu sitter jag här och tittar på min nyisolerade träskiva och känner hur hemtrevligt det är... 
 
Ja, en riktigt beige dag... Jag hoppas morgondagen ska vara lite mer intressant och att jag får lite mer stimulerande innehåll i dagen. Kram 💖
Visa fler inlägg